Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Bygge tak over terasse/inngangsparti

Vi ønsker kun henvendelser fra profesjonelle fagfolk. Vi ønsker å bygge tak over terasse/inngangsparti. Det har tidligere vært ett lite, lett tak festet rett under der takrenner er på bildet. Taket lå oppå de hvite stolpene som stikker opp. De skal vi fjerne. Taket fjernet vi da feier ikke kom seg opp på taket. Vi ønsker at det bli bygget ett tak som går fra veggen til venstre og forbi inngangsdøren. Taket skal dekke plattingen slik som forrige taket gjorde, men også over selve inngangsdøren (det gjorde det ikke før. Se bildet). Naturlig nok så trenger ikke taket å gå to tre meter uti luften der med inngangsdøren. Der er det nok med at taket beskytter døren. Siden vi ønsker montert stigegrinn på taket så har vi fått vite at takkonstruksjonen må monteres i bæringen for å tåle belastning av evt feier og snø, og det har ikke vi selv kompetanse til. Regner med at takrennen må vekk midlertidig, men den kan vi forsøke å ordne selv etter at oppdraget er ferdig. Vi har taksteiner som dere kan bruke. Vi er interessert i å vite en fastpris på arbeidet / material på forhånd, og det vil bli skrevet kontrakt. Om du vil komme på synfaring så er du velkommen til det.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. sep 2021, under kategorien Snekker, Taklegging/-Reparasjon og Terrasse/Platting i Ørsta

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste