Jobb-id: 2600205, Registrert: 31.05.2020

Avfallshåndtering - Spesifisert i beskrivelse

1400 Ski

Et stort hus tømmes og vi behøver hjelp til kjøre bort: 1) hageavfall 2) søppel/restavfall til Gjenvinningsanlegg. Inkludert et stort glassflate (120x170) som absolutt ikke må knuses, og en kompressor. Begge tingene er SVÆRT tunge og krever nok 2-3 sterke personer. Huset ligger sentralt i Ski. Ser for oss at bortkjøring tas i løpet av uke 23. Ta kontakt om for mer informasjon. Helst sms for rask tilbakemelding. Meldinger på Finn leses med ujevne mellomrom.

Jobbtyper

  • Flytting og transport

    • - Avfallshåndtering
Jobben ble utført av:

BOSS I FOLLO AS

Fra første stund hadde vi en god og klar kommunikasjon. De kom på befaring fordi vi hadde to svært tunge gjenstander til bortkjøring. Ihvertfall vurderte vi de som tunge. Ingen problem for "Boss i Frogn"! Lasting på hengere gikk i raskt tempo og de ulike avfalls-sekkene ble sortert underveis. En observatør, som har lastet mye på henger selv, ble imponert over profesjonaliteten på utførelsen! Jeg kan anbefale "Boss i Frogn" på det sterkeste. Helt klart vi skal benytte firma igjen!
Evaluering:
Anne, Ski 0 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb