Jobben ble utført på Mittanbud

Grave ut skråning, lage støttemur, bygge bod og legge heller

Ønsker å få gravd ut en skråning bestående av jord, stein og leire. Ca 10kvm. Kjøre bort jordmassen. Lage støttemur så bakenforliggende masse ikke raser ut. Ønsker å bygge en plassbygget enkel bod på området som er gravd ut. Ønsker mulig også heller i front. Er åpen for en som kan gjøre hele jobben, eller deler av den.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 3. jun 2020, under kategorien Forstøtningsmur, Belegningsstein, Snekker, Mur og betong, Utgraving/Planering og Anleggsgartnerog ble utført av BERGSTRØMS GARDSDRIFT i Nordre Follo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BERGSTRØMS GARDSDRIFT for å utføre jobben

BERGSTRØMS GARDSDRIFT har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 3.9 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Grave ut skråning, lage støttemur, bygge bod og legge heller

De første to ukene hadde vi kun positive tilbakemeldinger å komme med. Kjempe hyggelig kar med gode kreative løsninger og god arbeidsmoral. Men vi har dessverre vært naive og forskuddsbetalt for jobben. I dag står vi med et halvferdig prosjekt, pengene utbetalt til hans konto og en mann som ikke besvarer noen av våre forsøk på å ta kontakt. Jobben ble påbegynt i juni 2020. Bedriften er dessverre blitt meldt til forbrukerrådet på grunnlag av dette. Råder alle som vurderer denne bedriften til å ikke forskuddsbetale, samt kontraktskrive dagsbøter for forsinket arbeid. Med håp om at han snart tar kontakt og begynner å ta sine kunder seriøst.

Skrevet av Stian

juni, 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste