Jobb-id: 2625640, Registrert: 21.06.2020

* Fortsatt ledig: Bytte verandadør med tilhørende glassfelt

1440 Drøbak

Vi har et glassfelt på verandaen på ca. 5,10 m bredde og ca. 2,10 m høyt. Det består av to fastfelt i glass på hver side og en heve/senk dør i midten. Alle felter like store. I dag er alle vinduene punktert og i tillegg er heve/senk funksjonen ødelagt. Døren er av merket Strømmen, fra 1982.

Vi ønsker tilbud på å demontere og fjerne gammelt glassfelt, leveranse av nytt glassfelt med dør, inkludert montasje av dette. Omfanget omfatter alt av transport og kranutgifter, deponeringskostnader, samt flikkarbeider slik som bytte nye bord rundt dør, lister, etc. Maling utfører vi selv.

Det er både aktuelt å ha to skyvedører eller å ha en stor, slik vi har nå. Argumenter for valgt løsning er ønskelig, da vi er usikre på fordeler og ulemper mellom disse.
Foldedør ønsker vi ikke.

Tilbudet skal spesifiseres i minimum en post for selve dør og glassfelt og en post for montasje. Spesifisering ut over dette er velkomment, men ikke nødvendig.
Datablad på valgte elementer skal vedlegges tilbud, eksempelvis U-verdi, G-verdi, vekt, mål, osv. Minimumskrav til U-verdi er 1,2.

Leveringstid må også oppgis.

Hvis det er et alternativ å reparere eksisterende dør og bytte glassene så er det interessant å høre forslaget, da det trolig er vesentlig billigere.

Jobbtyper

  • Bad

    • - Glassarbeid
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Glassarbeid
    • - Snekker
    • - Vindu og dør

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb