Jobb-id: 2627026, Registrert: 22.06.2020

Vann og strøm til uteboder

0853 Oslo

Vi er to naboer som ønsker å få lagt opp strøm og vann til hver vår hage/hagebod. Hagene ligger inntil hverandre, i forlengelsen av hverandre (se vedlagt foto). Vårt håp er at vann- og strømkabler kan legges i samme grøft.

#VANN
I dag deler fire naboer ett vannuttak. Vi ønsker hvert vårt tilsvarende uttak i hver vår hage. Vil det være mulig å koble to ekstra uttak, og samtidig få godt trykk? Antar det må kobles litt om inne i vaskekjelleren? Antageligvis må det borres nytt hul i grunnmuren.

Til hage nr. 1 ønskes vannledningen lagt til sittegruppen (ca. der det står "5m" på bildet over hagene). Avstanden fra vaskekjeller er ca. 15m.

Til hagebod nr. 2 er det ca. 40m fra vaskekjeller. Kabelen her vil på de første 20m ligge i samme grøft som kabel som går til hagebod nr. 1.

#STRØM
Vi ønsker å koble hver vår kabel til eget sikringsskap, forhåpentligvis via stikk i vaskekjeller. Her har vi hver vår 2x16A sikring (Merlin Gerin C60H) som går til vaskemaskin/tørketrommel. Må sikring byttes til sikring med jordfeilbryter?

Til hagebod nr. 1 er det ca. 20m fra vaskekjeller. Den ene strømuttaket vil være festet utendørs på vegg, og det andre strømuttaket vil være inne i hageboden.

Til hagebod nr. 2 er det ca. 40m fra vaskekjeller. Kabelen her vil på de første 20m ligge i samme grøft som kabel som går til hagebod nr. 1. Strømuttak vil være festet inne i hageboden.

###

Vi ønsker en totalpris for arbeidet, men også spesifisert arbeid (arbeid for vannledning for seg, arbeid for strøm for seg + graving for seg).

(Mulig gravearbeidet kan gjøres av oss; 50 cm dybde?)
Om det mangler noe informasjon vennligst etterspør.

mvh Espen Røst

Jobbtyper

 • Anleggsgartner og grunnarbeid

  • - Utgraving/Planering
  • - Vann og avløp
 • Elektriker

 • Maskinentreprenører

  • - Utgraving/Planering
  • - Vann og avløp
 • Rørleggertjenester

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb