Jobb-id: 2647556, Registrert: 10.07.2020

* Fortsatt ledig: Søknad og etablering av enkelt baderom, nytt sikringsskap og snekkerarbeid på hytte nær Tofte

3482 Tofte

Hyttefelt etablerer vann, kloakk og nye strømledninger og vi ønsker i den forbindelse å gjøre noen oppgraderinger av enkel standard. Bytte av sikringsskap med 8 kurser. Koble til nytt strømanlegg. Koble fra gammel inntaksikring. Ta ned Cinderella toalett og eksisterende vask. Rive innvendig vegg og dør.
Sette opp skyvedør mellom sikringsskap og nytt baderom. Bygge ny innvendig vegg og dør. Etablere sluk. Ventilasjon.
Baderomsplater på vegger og gulv. Varme i gulv. Dusjkabinett. Vask med lite underskap. Gulvmontert toalett. Lys i tak. Stikkontakt nær vask. Det vil ikke være varme på om vinteren så vann må kunne tappes ut så det er frostsikkert. Ny varmtvannbereder i rom under hytta (må også kunne tappes av). Søknad til kommunen. Også behov for noen nye planker under isolasjon på et lite område under hytta. Ferdigstilt til 1/6-21. Det brøytes ikke om vinteren i området, så arbeid må gjennomføres når det er bart. Nytt vann og kloakk utenfor hytte estimert februar 2021.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb