Jobb-id: 2655364, Registrert: 18.07.2020

Oppussing av fasade

3120 Nøtterøy

Ønsker skifte av kledning på hele huset (2 fulle etasjer pluss loft og 2 terrasser), skifte av vindskier og rafter, skifte av vinduer i 1. etasje (7 stk) med nye vannbrett utendørs og blomsterbrett innvendig. Skifte av vannbrett over og under eksisterende vinduer i 2. etasje (7 stk). Skifte av en kjellerdør. Inngangspartiet er nytt, inkludert hoveddør, så det skal ikke inkluderes i anbudet.

Terrassene står ovenfor hverandre og det er behov for tetting/sikre avrenning fra gulv på øverste terrasse slik at det ikke renner vann ned på nederste terrasse, herunder takrenner og nedløp. Ønsker også utebelysning på nederste terrasse, samt et utendørs strømuttak, tetting av en kortvegg med kledning på nedre terrasse med mulig innsetting av ett vindu/glass. Nedre terrasse er omkranset av en mur (murstein med puss på utsiden - ca 0,5m høy) med rekkverk i tre oppå- det er behov for ny puss på muren - den siden som vender inn mot terrassen, ikke utvendig.

Per i dag kjenner jeg ikke tykkelsen på dagens isolasjon, så har behov for en vurdering av behovet for etterisolering som da kan bli aktuelt i samme prosjekt. Jeg har ikke bestemt meg for type kledning, eller liggende/stående. Det er liggende nå med hjørnekasser. Det er ønskelig med ferdigmalt kledning/vindskier, eventuelt at det kan inkluderes et anbud på maling av huset.

Jobbtyper

  • Malertjenester

  • Mur og betong

    • - Pussing av mur
  • Snekker / Bygningshåndverkere

  • Større prosjekter

    • - Fasadeendring og kledning

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb