Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussing av fasade

Ønsker skifte av kledning på hele huset (2 fulle etasjer pluss loft og 2 terrasser), skifte av vindskier og rafter, skifte av vinduer i 1. etasje (7 stk) med nye vannbrett utendørs og blomsterbrett innvendig. Skifte av vannbrett over og under eksisterende vinduer i 2. etasje (7 stk). Skifte av en kjellerdør. Inngangspartiet er nytt, inkludert hoveddør, så det skal ikke inkluderes i anbudet. Terrassene står ovenfor hverandre og det er behov for tetting/sikre avrenning fra gulv på øverste terrasse slik at det ikke renner vann ned på nederste terrasse, herunder takrenner og nedløp. Ønsker også utebelysning på nederste terrasse, samt et utendørs strømuttak, tetting av en kortvegg med kledning på nedre terrasse med mulig innsetting av ett vindu/glass. Nedre terrasse er omkranset av en mur (murstein med puss på utsiden - ca 0,5m høy) med rekkverk i tre oppå- det er behov for ny puss på muren - den siden som vender inn mot terrassen, ikke utvendig. Per i dag kjenner jeg ikke tykkelsen på dagens isolasjon, så har behov for en vurdering av behovet for etterisolering som da kan bli aktuelt i samme prosjekt. Jeg har ikke bestemt meg for type kledning, eller liggende/stående. Det er liggende nå med hjørnekasser. Det er ønskelig med ferdigmalt kledning/vindskier, eventuelt at det kan inkluderes et anbud på maling av huset.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 18. jul 2020, under kategorien Snekker, Vindu og dør, Fasadeendring og kledning, Pussing av mur, Vindskier, Isolasjon og Maling i Færder

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste