Jobben ble utført på Mittanbud

* Fortsatt ledig: Skifte av tak + omgjøring av råloft til leilighet

Vi vil gjerne ha prisoverslag for skifte av hele taket. Jobben for taket vil være å gjøre om fra valmtak til saltak - vi tenker derfor at det beste er å sette på nye takstoler. Jobben kan gjerne splittes opp slik at det kan gies tilbud på overtak/taksteinlegging separat fra å sette opp takstoler og bygge undertak. I tillegg så vil vi ha et pristilbud på å bygge en leilighet på vår halvdel av loftet. Dette inkluderer alt fra riving til å få leiligheten klar til bruk. Vi legger ved foreløpige tegninger for hvordan vi ser for oss at leiligheten skal bli. Tegningene er gjort av teknisk tegner som vil ta seg av søknadsprosessen. Vi venter på pristilbud før vi sender inn søknad for endringene. Pristilbudene må være separate da utgifter til takskiftet deles av begge eiere av boligen siden dette er en tomannsbolig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 30. okt 2020, under kategorien Snekker, Taklegging/-Reparasjon, Delrenovering, Omgjøring av bolig og Pusse opp loft i Trondheim

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste