Jobb-id: 2677906, Registrert: 10.08.2020

Prosjektleder/koordinator for oppussingsprosjekt

0650 Oslo

Hei. Jeg har en leilighet på 54 kvadratmeter. Jeg har forsøkt å lede oppussingsprosjektet med kjøkkenet mitt selv, men innser at jeg trenger en prosjektleder/totalentreprenør som leder prosessen for meg. Jeg har tegnet opp og bestemt meg for hvilket kjøkken jeg ønsker hos IKEA. Men det å planlegge de ulike prosessene trenger jeg hjelp til. Altså:
- demontering og fjerning av det gamle kjøkkenet (gis bort på Finn.no mot at henter river og tar med seg, eller så kan selskapet som skal gjøre jobben få det. ALle hvitevarer inkludert)
- Sparkling og maling av vegger på kjøkken, stue og tak (åpen løsning)
- Rive det gamle gulvet og legge det nye
- montere det nye kjøkkenet som blir levert av IKEA (trenger da både elektriker og rørlegger. Vask, oppvaskmaskin og varmtvannstank trenger ikke flyttes på).

Jeg har også fått tips om at nok vanntanken på kjøkkenet bør byttes ut.

Jeg har som sagt forsøkt å koordinere dette arbeidet selv, men innser at med fulltidsjobb og ingen erfaring med dette trenger jeg hjelp til å lede prosessen. Håper noen har mulighet til å gjøre dette.

Jobbtyper

  • Entreprenører

    • - Entreprenører
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Byggeleder/Prosjektleder

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb