Jobben ble utført på Mittanbud

Skifte panel på enebolig og tak over terrasse

Skifte panel på enebolig ca 9x9 meter. To etasjer. Sette opp tak over terrasse. Bortkjøring av gammel panel og grundig rydding. Male hele huset to strøk. Vi setter som en forutsetning at arbeidet gjøres etter kontrakt og innenfor angitt tidsrom, og at det ikke søles med spiker, skruer, sigarettsneiper, snus osv. Det må være folk med gode norskkunnskaper på stedet til enhver tid. Fast pris må avtales.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 2. mar 2021, under kategorien Snekkerog ble utført av HYLDMO BYGG AS i Fredrikstad

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte HYLDMO BYGG AS for å utføre jobben

HYLDMO BYGG AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Skifte panel på enebolig og tak over terrasse

Vi ville gitt kun én stjerne hvis det ikke hadde vært fordi et par av de utenlandske snekkerne ansatt i firmaet var dyktige og oppriktige. Utenom det har vi ikke mye godt å si. Det ble gjort noen grunnleggende feil underveis og kommunikasjonen var dårlig. Faktureringen var også uryddig og uprofesjonell. Hvis du skal benytte dette firmaet, være oppmerksom på at omtrent alt er "ekstra", så du ender gjerne opp med en langt høyere totalpris enn anbudet.

Skrevet av Bjørn

mai, 2021

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste