Jobben ble utført på Mittanbud

Flyttevask

Utvask av 1 kjøkken, 1 bad og 5 vinduer. If you want this information in english, please let me know. fullstendig utvask av 1 kjøkken og 1 bad + 4 stuevinduer og et lite soveromsvindu utvendig og innvendig. (på bakkeplan) Kjøkkenet: har 1 kjøleskap og totalt 10 skap som må vaskes. Kjøkkenet har en vask og en vifte som også skal vaskes. Badet: har 1 dusj og 1 toalett. Badet har også en vask og 3 skap som som må vaskes. + vask av badegulv. Denne jobben tar sannsynligvis ikke mer en 70 - 90 minutter for en profesjonell, men den lønner for 2 timer uansett. Hvis du kjører bil så er adressen Høganeset. Hvis du kommer med buss så går det busser fra Loddefjord terminal. søk opp "Tyssøy Snuplass" på din Skyss App. Du skal av på buss stoppet som heter "Tangen", like før tyssøy broen. Oppdraget er Torsdag 27 August på dagtid etter klokken 13:00 Ta kontakt så avtaler vi nærmere.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 22. aug 2020, under kategorien Flyttevaskog ble utført av HOME CLEAN SOLUTION SAMBOTIN i Øygarden

Kunden valgte HOME CLEAN SOLUTION SAMBOTIN for å utføre jobben

HOME CLEAN SOLUTION SAMBOTIN har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Flyttevask

Meget bra! Stefania Anbefales 👏🏻 100%

Skrevet av Petter

aug., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste