Jobb-id: 2692915, Registrert: 24.08.2020

Drenering av gårdsplass og inngangsparti

9012 Tromsø

Etter å ha kjøpt nytt hus i Tromsø, hvor inngangspartiet er i sokkeletasjen, der gårdsplassen er asfaltert og inngangspartiet ligger nedenfor en helning, har vi oppdaget at det samler seg en stor vanndam ved kraftig regnvann. Dette skyldes sannsynligvis for dårlig drenering, som ved sidene av asfaltdekket, består av singel / puk.

Vi ønsker å forbedre dreneringen og sannsynligvis må det graves dypere og lages en bedre drenering.

I tillegg ønsker vi å undersøke muligheten for å legge drensrenner i asfaltdekket, slik at vannet ledes bort fra inngangsparti.

Jobbtyper

  • Anleggsgartner og grunnarbeid

    • - Utgraving/Planering
  • Maskinentreprenører

    • - Drenering/Isolering
    • - Maskinentreprenører
    • - Utgraving/Planering

Vedlegg

Jobben ble utført av:

Stormr AS

Vi fikk anbud fra Stomr AS v/ Ken Kristiansen på asfalt-, grave- og dreneringsarbeid på vår gårdsplass, siden det var problemer med vanndammer. God kommunikasjon både før, underveis og etter arbeidet var utført, som startet med en befaring, hvor vi også kunne diskutere løsninger. Vi fikk ikke "pushet" på oss dyrere løsninger, men hjelp til å velge den løsningen som passet for oss akkurat nå på kort sikt. Arbeidet ble utført med kvalitet og profesjonelt i samsvar med inngått avtale. Det ble gjort pålitelig og effektiv og innenfor avtale tidsfrist. Prisen vi betalte var konkurransedyktig, og det kom faktisk forslag på hvordan vi kunne spare utgifter. Konklusjon: kan trygt anbefales!
Evaluering:
Jarle, Tromsø 4 måneder siden

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb