Jobben ble utført på Mittanbud

2 bad, og oppgradering enebolig 277m2

Jeg har en enebolig i Spydeberg som skal få seg en oppgradering. Jobben er en overflateoppgradering av en enebolig på 277 m2 BRA fra 2001. Noen nøkkelpunkter To nye bad Bytte alle gulv, 2/3 laminat, 1/3 flis Rive ca 200m2 panelt himling og erstatte med gips Rehabgips på alle vegger (ca 500m2) Bytte alle innerdører Et nytt vindu og en ny balkongdør Montasje av innspente glassrekkverk på innvendig messaninetasje Bytte av trapp over to etasjer Malerarbeider Noe elektroarbeider Arbeidet tenkes utført i fjerde kvartal 2020 og første kvartal 2021. Det er laget et detaljert tilbudsunderlag med mengder, samt en grensesnittmatrise som viser forslag til ansvarsfordeling mellom entreprenør og oppdragsgiver. Huset skal bebos i byggeperioden og det er laget en skisse til fremdriftsplan som gjør arbeidet nokså rasjonelt, og gjør huset beboelig i det meste av byggeperioden. Ønsker i utgangspunktet en totalentreprise med en kontraktspart. Det ønskes kontakt med tilbydere som primært benytter faglært personell (og lærlinger). ALL COMMUNICATION IN NORWEGIAN!

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. sep 2020, under kategorien Entreprenører og Totalrenovering av bolig i Indre Østfold

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste