Jobben ble utført på Mittanbud

Istandsetting kjeller

Vi ønsker å sette i stand en kjeller, som er hovedsaklig uinnredet, på 55 kvadrat. Rommene er i bruk til oppbevaring og vaskemaskin. Varmekabler i gulv, betong og delvis lagt gulv (plater). Veggene er betong/leca. Taket er trepanel. Kjelleren består i dag av fire rom, hvorav en vedkjeller. Var fuktig, men ble drenert rundt huset ca 2008. En utgangsdør via vedkjeller og fire vinduer. Vi kunne tenkt oss kjellerstue, vaskerom + to boder (i tillegg til dagens vedkjeller, som er grei som den er). Gulv må legges og vegger isoleres og settes opp (lektes ut). Fire vinduer og fire innerdører må skiftes. Vaskerom opparbeides, flislegging og avdeles fra kjellerstue, tilbakeslagssperre.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. sep 2020, under kategorien Vindu og dør, Snekker, Pusse opp kjeller, Rørlegger og Entreprenører i Røros

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste