Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge hybel i kjellerstue

Hybelen har en egen inngang i dag og benyttes som kjellerstue tilknyttet hovedboligen. Følgende ønskes utført: I eksisterende kjellerstue (4x6m) skal det byttes ut 2 vinduer med dimensjonen 1 x 1m. Nåværende vinduer er i dimensjonen 50 x 150cm. Nytt tak med lydhimling skal lages i hele kjellerstuen. En eksisterende dør skal tettes/mures igjen med leca. I tillegg skal det lages 2 nye døråpninger. Dør legges inn av oppdragsgiver. Den ene er muligens bærevegg, mens den andre er en lettvegg. Den ene døren går til badet, og den andre går til rommet ved siden av. Det skal være et opplegg for et te-kjøkken i kjellerstuen. Vanntilførsel til og fra badet. Eksisterende bad er relativt stort og fungerer i dag, men skal totalrenoveres og deles inn 2 separate soner (en til hybel og til hovedboligen). Her skal det være nytt tak, nye vegger, nytt gulv med varmekabler og ny sluk i begge sonene. Badet som vil tilhøre hybeldelen vil ha en egen liten varmtvannsbereder. Lys: det skal legges inn spotter (4 stykk). Den andre sonen vil ha et eget bad med toalett, samt vaskerom. Her skal det være en egen sluk. Vanntilførsel og opplegg for vaskemaskin. Her skal det også være nytt tak, nytt gulv og nye vegger. Lys: det skal legges inn spotter (6 stykk). Den gamle oljekjelen skal fjernes og det skal legges inn en egen varmtvannsbereder for hovedboligen på ca. 1000 liter. Strøm til hybel: egen seriemåler skal monteres og med et sikringsskap til hybel. Plantegning vedlagt.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 5. sep 2020, under kategorien Rørlegger, Snekker, Vindu og dør, Mur og betong, Varmtvannsbereder, Pigging av gulv, Varmekabler, Maling, Pusse opp kjeller og Entreprenører i Lørenskog

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste