Jobben ble utført på Mittanbud

Pusse opp kjøkken, og litt ekstra

Oppussing av gang og kjøkken i leilighet fra 1950. Kjøkken/gang er et sammenhengende L- formet rom på ca 15 kvadratmeter. Det skal pusses opp med veggfornyingsplater og skjult elektrisk anlegg. Originalt tregulv skal repareres og slipes. Listing ved gulv, tak og dører. Røropplegg for kjøkkenvask og oppvaskmaskin skal flyttes til en annen vegg. Montering av nytt kjøkken. Opsjon: Vil også gjerne ha tilbud på rivejobben. Gjelder demontering av gammelt kjøkken, rive trepanel på vegger/tak og fjerne parkett og gammelt gulvbelegg som ligger over originalt tregulv. En jobb i tillegg: Veggfornyingsplater m/isolasjon på en soveromsvegg (lettvegg).

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. sep 2020, under kategorien Montering av kjøkken, Rørlegger, Gulvsliping, Entreprenører og Snekker i Bergen

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste