Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge inn terrasse (m/takoppløft?), nytt tak og beslag, etterisolere, ny panel og nye vinduer

Vi ønsker å gjøre en større jobb på huset vårt. Jobben består i grove trekk av følgende: - Bygge inn terrasse som en del av stuen, dette inkluderer et takoppløft for å få riktig høyde. - Legge til rette for loft over ny stue - Etterisolere og legge ny panel (malmfuru) - Nye 3-lagsvinduer på hele huset samt noen dører - Nytt tak, beslag og takrenner - Noe mur/puss arbeid ute Innendørs i ny stue + eksisterende ønsker vi: - ny peis, muligens skifer - gulvvarme - laminat - nye vegger - kontakter, lys++ - skyvedører Vi ønsker befaring og anbud på hele eller deler av jobben, avhengig av hva vi sammen kommer frem til er hensiktsmessig. Ønsker gjerne et samspill og tilbakemeldinger på løsningene som er tenkt og innspill på disse.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. sep 2020, under kategorien Snekker, Takoppløft/Ark, Vindu og dør, Taklegging/-Reparasjon, Blikkenslager, Vedovn og Pussing av mur i Lillestrøm

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste