Jobb-id: 2711124, Registrert: 9.09.2020

Totalrenovering/oppussing innvendig samt bygge mindre tilbygg

0281 Oslo

Vi ønsker tilbud, råd og forslag til fremgangsmåte for innvendig renovering/oppussing (ca 110kvm), samt tilbygg av ca 6 kvm gang som er søknadspliktig ut fra kommunens veiviser (det er ikke søkt Oslo kommune enda). 
I renoveringen skal det bygges 2 bad, hvor 1 med vaskerom samt at det skal gjøres mindre justering på romløsninger. Øvrig rom som inngår er stue, 4 soverom, yttergang, gang mellom soverom, kjøkken (selve kjøkkenet skal ikke byttes), trappegang, samt mulig bytte av vinduer. 

For tilbygget skal det søkes kommunen grunnet at tilbygget er nærmere enn 1 meter fra nabogrensen og at det er krav til brannskille (rekkehus).Tilbygget skal settes opp under eksisterende tak/vindfang, men dører, må flyttes og vegger, gulv etc etableres. Samtidig med søknaden til kommunen ønsker vi å søke om å sette inn vindu i kjeller slik at rommet kan bli godkjent for varig opphold. Mulig etablering av lettvegg for nytt rom i kjeller. 
Imøteser forslag til befaring og gjerne med referanser.

Jobbtyper

  • Større prosjekter

    • - Totalrenovering av bolig

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb