Jobb-id: 2712905, Registrert: 11.09.2020

Gjøre alle dimmere/brytere/lyspunkt i hus smarte og LED-baserte. Fibaro/Namron/Hue/Impulsbrytere?

7024 Trondheim

Hei! Ønsker å gjøre all belysning i et hus LED-basert og med mulighet for smartstyring av enten pærer eller relè/dimmer (men samtidig funksjonelt uten smartsystem operativt).

Ser for meg at noe slikt må gjøres:

Endre 28 takspotter fra 12V til 230V (fjerne trafoer og koble nye GU10-sokler for mesteparten for å deretter benytte nye (WarmDim-)LED-pærer, ev. gå inn med fullt LED-armatur på de punktene hvor GU10 ikke passer), samt fjerne de ca. 10 tilhørende 12V-dimmerene og erstatte de med Fibaro Dimmer 2/Namron Dimmer + impulsbrytere.

Fjerne ca. 10 andre dimmere for andre lyspunkt og erstatte de med Fibaro Dimmer 2/Namron Dimmer + impulsbrytere.

Fjerne en dimmer helt fra et uttak som tidligere er brukt til belysning.

Et av rommene med to dimmere og en bryter skal etterisoleres med 7cm i nærmeste framtid, så det er flott om det kan kombineres med dette arbeidet, da boksen/kablene må strekkes ut tilsvarende.

Det er ønskelig at alle panel/brytere får lik utførelse, f.eks. Elko Plus. Det kan også være ønskelig med enkelte smarte veggbrytere som kan trigge de smartpærene som f.eks. står i gulv- og taklamper. Forstår det sånn at Fibaro Dimmer 2 f.eks. har en S2-mulighet for dette? Her tar vi gjerne imot innspill fra noen med god erfaring.

Smartsystemet bak vil i hovedsak benytte seg av Home Assistant, med Homey som backup. Z-Wave er ønskelig protokoll.

Hvis det gjør utslag på pris er jeg veldig villig til å tilrettelegge og kjøpe inn alt av spotter og utstyr i forkant i den grad det er mulig/lov for høyest mulig effektivitet og minst mulig tidsbruk (med unntak av evt. nye kabler, sukkerbiter og Wagoer).

Du/dere er velkommen på befaring om ønskelig. Ønsker fastpris på tilbudet.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb