Jobben ble utført på Mittanbud

Statiker / byggingeniør for vurdering av avretningsmasse

I forbindelse med oppussing av leilighet har jeg behov for statiker som kan verifisere bruk av ca 9 tonn avretningsmasse i en leilighet på 127 m2 i 2. etasje i Oslo. Bjelkelaget må vurderes av en statiker for å sjekke kapasiteten på gulvet – det er det vi har behov for. Se veglagt; - Original tegning - Plantegning for ny løsning Det skal legges avretningsmasse i hele leiligheten, som ble beregnet til ca 9 tonn med enkel kalkulering av gulvkyndig leverandør. Det er en leilighet i en gammel murt bygård. Bjelkelaget spenner fra yttervegg til midtvegg og så videre til yttervegg. Jeg tror det er stubbloftsleire som brann og lydskille, da vi har åpnet originalgulvet i rommet som er «høyeste punkt» for å gjøre avretningen bedre. Vi kommer til å legge XPS plater på laveste punkt for å unngå å bruke avretningsmasse utover 5 cm. I høyeste rom fjerner vi originalgulv for å bygge ned gulvet. Det vil være to soner i leiligheten, hoved del og hybeldel. Sistnevnte vil være 10 - 15 cm lavere enn hoveddel, da det før fjerning av gulv var 20 cm forskjell mellom høyeste og laveste del i leiligheten.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 13. sep 2020, under kategorien Gulvavretting og Ansvarlig kontrollerende i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste