Jobb-id: 2714025, Registrert: 13.09.2020

Statiker / byggingeniør for vurdering av avretningsmasse

0362 Oslo

I forbindelse med oppussing av leilighet har jeg behov for statiker som kan verifisere bruk av ca 9 tonn avretningsmasse i en leilighet på 127 m2 i 2. etasje i Oslo.

Bjelkelaget må vurderes av en statiker for å sjekke kapasiteten på gulvet – det er det vi har behov for.

Se veglagt;

- Original tegning
- Plantegning for ny løsning

Det skal legges avretningsmasse i hele leiligheten, som ble beregnet til ca 9 tonn med enkel kalkulering av gulvkyndig leverandør. Det er en leilighet i en gammel murt bygård. Bjelkelaget spenner fra yttervegg til midtvegg og så videre til yttervegg. Jeg tror det er stubbloftsleire som brann og lydskille, da vi har åpnet originalgulvet i rommet som er «høyeste punkt» for å gjøre avretningen bedre.

Vi kommer til å legge XPS plater på laveste punkt for å unngå å bruke avretningsmasse utover 5 cm. I høyeste rom fjerner vi originalgulv for å bygge ned gulvet. Det vil være to soner i leiligheten, hoved del og hybeldel. Sistnevnte vil være 10 - 15 cm lavere enn hoveddel, da det før fjerning av gulv var 20 cm forskjell mellom høyeste og laveste del i leiligheten.

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Gulvavretting
  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Ansvarlig kontrollerende

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb