Jobb-id: 2716444, Registrert: 15.09.2020

Pusse opp bad

1903 Gan

Vi skal pusse opp bad fra 1986. Det består i dag av separat toalettrom og bad i naborommet. Rommet blir ca 3x1,7m. Det er enkel adgang både på loft og kjeller under badet.

Jeg kommer til å tømme (servant, dusj etc) og rive ut det meste inkl. lettvegg i mellom.

Vi skal fjerne en av innerdørene og selvsagt bytte den andre. Vi skal også fjerne et vindu, og bytte det som står igjen. Innkjøp av dør og vindu kan jeg stå for selv.

Jobben består da i å fjerne gammelt gulv (fliser m/varmekabler), bytte vindu (ikke gjøre ferdig utendørs) og bygge opp nytt bad med varmekabler, rør, strøm. Vi ønsker vegghengt toalett (der det står i dag, bare andre veien), servantskap og dusj med glassvegg i enden av rommet. Ikke kabinett. Det må også legges nytt tak inkl downlights/spotter. Vi ønsker å holde det litt nede i pris og trenger ikke det dyreste. Det kan gjerne være veggplater, men kanskje ikke i dusjsonen? På gulvet skal vi ha fliser, gjerne store. Vi ønsker en moderne look, med nedfelt slukrenne i dusj og stort svart dusjhode.

Rommet skal ikke ha vaskemaskin.

Vedlagt ligger bilder av hvordan ting er i dag, samt en veldig grov skisse kun for å forklare.

Vi ønsker en fast pris på hele jobben inkl rørlegger, snekker, murer, elektriker... Jobben kan startes på så fort som mulig! Velkommen på befaring.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb