Jobb-id: 2717564, Registrert: 16.09.2020

TEST: PLASS TIL TØMRERLÆRLING?

9174 Hopen

Flere elever som går tømrerfag trenger læreplasser nå i høst. Er dette en jobb for bedriften deres?

Nå mangler vi flere læreplasser for våre flinke elever innen tømrerfaget – og jakter derfor nye lærebedrifter i området deres. Kan dette være noe for dere?

Som lærebedrift får dere håndplukke lærlingen helt selv, og dere kan velge mellom flere dyktige kandidater. Veldig mange bedrifter velger å ansette lærlingen som fast medarbeider etter læretiden på to år. I tillegg får dere økonomisk støtte per lærling fra myndighetene gjennom hele læretiden. Det gjør det økonomisk gunstig å være lærebedrift.

Det finnes flere gode grunner til å ta inn lærlinger:
- Dere rekrutterer kompetente unge mennesker, som senere kan bli nye medarbeidere
- Dere stiller sterkere i offentlige anbud
- Dere får tilskudd av myndighetene
- Dere lar ansatte få prøve seg i nye roller
- Dere viser at bedriften tar samfunnsansvar

Har dere spørsmål om hvordan det er å ha lærlinger og hva de kan gjøre for bedriften deres? Les mer på læreplassjeger.no eller ta kontakt med Sharmila Haugen ved å svare på jobben eller via kontaktskjemaet.

WorldSkills Norway og Mittanbud brenner for fagutdanningene og håndverkeryrkene. Derfor samarbeider vi nå for å sikre gode og relevante jobber til både lærlinger og bedrifter.

Jobbtyper

  • Demo

    • - Demo-snekker

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb