Jobb-id: 2717920, Registrert: 16.09.2020

Rehabilitere drenering, støpe støttemur og bytte tre kjellervindu.

2009 Nordby

Trenger å få renovert drenering rundt hele huset samt få satt inn rømningsvindu i tre rom i kjeller på husets vestside.

I dag er disse rommene under bakkenivå og har ett lite vindu hver (ca 40X100cm) plassert øverst på vegg. Det er en liten støpt lysgrav utenfor hvert vindu. Underetasjen er utført i pusset Lecablokk

Tre nye vinduer er innkjøpt og lagret i garasje. Disse må monteres i riktig høyde for rømning, samt gamle vinduer fjernes og hull etter disse mures igjen og pusses. Oppdragsgiver kan selv male vegg etterpå.

Ønsker at det støpes en støttemur langs hele husets vestvegg (ca 10m) slik det danner en stor lysgrav som dekker alle tre vindu, samt monteres eller støpes en trapp for rømning fra denne.

Byggesøknad for fasade- og bruksendringer ønskes medtatt i tilbudet. Ønsker at byggesøknaden omfatter noen fasade- og bruksendringer utført av tidligere eiere, samt oppføring av en terrasse planlagt som selvbygg.

Det er en nedgravd glassfiber oljetank inntil husets sydvegg som er tømt og renset, men må graves opp som en del av oppdraget. Oppdragsgiver vil selv avhende denne.

Eventuelle overflødige masser vil kunne benyttes til utfylling andre steder på tomten.

Der det tilbakefylles masse inntil husvegg skal vegg isoleres utvendig med 10cm XPS på innsiden av grunnmursplast.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Pussing av mur
  • Maskinentreprenører

    • - Drenering/Isolering
  • Mur og betong

  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Vindu og dør

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb