Jobben ble utført på Mittanbud

Flytte kjøkken

Flytting av kjøkken fra nåværende posisjon til hjørne i stuen. Ny plassering vegg i vegg med baderom. Vaskemaskin tenkes å bli stående i eksisterende kjøkken men monteres i egnet skap inntil vegg mot bad. Det er murvegger i bygningen. Jobbeskrivelse: 1) Flytte eksisterende kjøkken over kjøkken til stue: -Må det settes inn nye spikerslag for montering av nye overskap og gipses på aktuell del. -Montere nytt kjøkken med nye hjørneskap. -Montere nye benkeplater, lage hull for koketopp og vask og montere disse. Montere endeplater. -Røropplegg må lages nytt fra bad, hull på bores for aktuelle rør og utslag rør. -Ventilator må monteres, sage nytt hull samt montere rør og utvendig spjeld. -Elektrisitet må legges opp fra eksisterende opplegg og inn til nytt kjøkken. -Montere vaskbar plate over vask samt silikonere den samt silikonere utsparinger til koketopp, vask før montering. -Montere nye lyslister. -2 doble stikkontakter monteres på underside av overskap, nært lyslist. -Montere ny sokkellist. 2) Rom som per i dag er kjøkken gjøres om til soverom: -Tette eventuelle hull etter ventilator og om mulig fjerne noe vannrør og avløpsrør på rom som er kjøkken per i dag. Mulig vegg må gipses på nytt samt sparkles eller holder det med sparkling og maling? -Listes på nytt der det er naturlig? -Vaskemaskin blir stående i dette rommet, men monteres i egnet skap inntil vegg mot bad. Montere ny løsning for vaskemaskin, flytte stikkontakt. Eletrisitet: Er det fornuftig å skjøte kabler i koblingsbokser og legge nytt opplegg i kanal via bad til ny kjøkken avdeling?

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 19. sep 2020, under kategorien Kjøkkenrenovering, Montering av kjøkken og Rørlegger i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste