Jobben ble utført på Mittanbud

Oppussning av leilighet

INGEN FORHÅNDSSKREVNE MELDINGER, NO TEMPLATES/PRE-WRITTEN MESSAGES! Det er oftest bortkastet tid fra vår side å lese. Les hele annonsen før dere sender tilbud. VIKITIG: Arbeidet starter 05.11.2020 ettermiddag. Vi mener at det er tilstrekkelig med mål og bilder av leilighet som dere kan finne i bilde området på annonsen, og at det ikke er nødvendig med befaring før dere gir en omtrentlig pris. Prøv å gi separete tilbud til hvert oppdrag, og gi gjerne pakke tilbud. Følgende gjelder entre, kjøkken/stue, og soverom: Demontere gammelt gulv -> oppgradere isolasjon på gulv og utvendige vegger for å bevare mer av varmen i leiligheten -> La elektriker sette opp varmekabler (dette er et separat oppdrag) -> montere parkett -> fjerne veggpapir og male alle vegger. Det er mulig at vi ender opp med å bruke gammel parkett. Dette er ikke bestemt enda. Dermed, blir det muligens pussing av gammelt gulv etter eventuell re-montering. Nytt IKEA kjøkken skal også monteres. For rørleger: Plassere oppvaskmaskinen ved siden av vasken. Detaljert plan, se "plan" av leilighet i vedlegg: -Blå markering er gipsvegg; disse skal rives. -Det rødet området er bare et skap, denne skal rives. Det skal settes opp nye gipsvegg på kjøkken siden. Det skal settes opp rulle garderobe på soverommet på det ekstra rommet. Ønsker helst at arbeidet blir ferdig før 27.11.2020.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. sep 2020, under kategorien Maling, Montering av kjøkken, Tregulv, Gulvsliping, Snekker, Rørlegger og Isolasjon i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste