Jobben ble utført på Mittanbud

Kjøkkenfornyelse/bytte fronter

Hei. Vi ønsker en kjøkkenfornyelse. Vi ønsker å bytte kjøkken uten å bytte stammene/innskapene, da disse er i god behold. Vi har et eldre kjøkken uten oppvaskmaskin eller opplegg for dette, og ønsker å få dette på plass. Det er en stor dobbel oppvaskkum, og tenker å bytte ut denne med enkel kum og opplegg for oppvaskmaskin. Her må det bygges om i skap til dette. Det kan godt være en smalere oppvaskmaskin enn standard om det er kun er mulighet for det grunnet benkens bredde. Ellers ønskes det å bytte fronter og benkeplate(denne kan godt være i laminat) Det er også to gamle 60-tallskap i rommet som ønskes å fjernes, og erstattes med et nytt høyskap. Samt å bygge en innramming til kombiskap. Det er også ønskelig om budsjett rekker til ombygge er skap til skuffeskap.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 20. sep 2020, under kategorien Montering av kjøkken, Kjøkkenrenovering, Snekker og Rørlegger i Oslo

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste