Jobb-id: 2723744, Registrert: 22.09.2020

PLASS TIL LÆRLING I BILFAGET LETTE- ELLER TUNGE KJØRETØY?

4614 Kristiansand s


Flere bilmekanikerelever i Agder trenger læreplasser i bilfagene lette og tunge kjøretøy nå i høst. Er dette en jobb for din bedrift?

Nå mangler vi flere læreplasser for våre flinke bilmekaniker-elever – og jakter derfor nye lærebedrifter i ditt område. Kan dette være noe for deg?

Som lærebedrift får du økonomisk støtte per lærling fra staten. I tillegg får du håndplukke lærlingen helt selv, og du kan velge mellom flere dyktige kandidater. Veldig mange bedrifter ansetter nettopp lærlingen som fast medarbeider etter læretiden på 2 år. Det betyr at du kan rekruttere og lære opp medarbeidere helt fra de kommer ut av skolen!

Det finnes flere gode grunner til å ta inn lærlinger:
1. Du rekrutterer kompetente unge mennesker, som senere kan bli nye medarbeidere
2. Du stiller sterkere i offentlige anbud
3. Du får tilskudd av myndighetene
4. Du lar ansatte få prøve seg i nye roller
5. Du viser at bedriften din tar samfunnsansvar

Har du spørsmål om hvordan det er å ha lærlinger og hva de kan gjøre for bedriften din? Les mer på læreplassjeger.no eller ta kontakt med Ketil Jensen via kontaktskjemaet eller ved å svare på jobben.

WorldSkills Norway og Mittanbud brenner for yrkesfagene. Derfor samarbeider vi nå for å sikre gode og relevante jobber til både lærlinger og bedrifter.
Å svare på denne jobben koster ingen klipp (klippet vil bli tilbakeført i løpet av kort tid).

Jobbtyper

Bilinformasjon

Reg.Nr.:
*******
Merke:
Andre  
Type:
Årsmodell:
0

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb