Jobb-id: 2724249, Registrert: 23.09.2020

ønsker en total enterprise av delrenovering/tilpassning slagpasient i kjellerleilighet

4262 Avaldsnes

Ønsker Anbud på renovering av kjeller-etasje.
Kjeller leiligheten må tilpasses slagpasient.
Det haster litt med å komme i gang.

Rom 1: 11.48m2
Rom 2: 24.75m2
Hall: 13.32m2
Kjøkken: 8.58m2
Bod: 4.03m2
Bad: 4.14m2
Totalt: 88.31m2
Uten bad og hall: 70.84m2

Ute: Rør avløp ferdig stilles. Det trengs en slags innspeksjons kum. Pluss fast grunn for evnt rullestol/gåstol.
Vindu i rom2 nordvest må forsterkes, da bæreveggen har sprukket og siger. Trapp mellom kjeller og hovedetasje skal fjernes. Og trappehull skal tettes.

Rom 1: Innvendig vegger, himling og golv. Ønsker varmekabler, 70 cm isolasjon i vegger og 200cm isolasjon i himling, samt brennhemmede matrialer, feks gips. Lav tak høyde, 2.20m Usikker på om det kan svare seg å meisle opp for større høyde og mere isopor i grunnen? 1-2 innedører og ett vindu. Det har vært endel fukt tidligere. Det ble drenert i 2011, før jeg kjøpte huset. Og fått på plass klemlisten til knotteplasten ute. Så håper at fuktproblemet er mindre. Men det blei dessverre ikke isolert på yttersiden. Veggen mot sør er fylt opp til ca 1.8m og vegg mot vest er og fylt, men i litt mindre grad.

Rom 2: Innvendig vegger, himling og golv. Her er det påbegynt å grave ut for å bytte gammle avløpsrør. Men gjenstår endel utgraving. Det er 3 innvenig døråpninger i bærer vegg en må ta stilling til. Samt ytterdøren. ( Har ny som går riktig vei på lur) Innvenig bærevegg er i murte betongklosser. Her vurderes det at denne pusses istedet for å bygge vegger, men litt usikker. Vindu nordvest må forsterkes, og begge vinduene trenger gjerne litt større lysåpning. Pipen kommer og ned i dette rommet. Her er lang veggen mot ikke fylt mur og kortvegg mot vest er for det meste ikke fylt. Vegg mellom dette rom og kjøkken er og i samme murblokk system som bærer veggen, uten at jeg er sikker på om denne har en bærende funksjon. Har påbegynt å skifte ifra gammle kobberrør til rør-i-rør system. Det kommer og strøm ned ifra sikringsskapet oppe i hoved etasjen. Der kommer jeg til å trenge en fordelerboks som tilhører etasjen i kjelleren, som egen enhet.

Hall: Dette rommet har fungert som hall og rom for trappegang opp i hovedetasje. Samt dører til alle de andre rommene. Det er endel mindre tak høyde her, og høye terskler. Men i utganspunktet er det kun dørbredder som bør utvides i bredden og kjellervinduer som må byttes. Disse har jeg på lager.

Kjøkken: Her er det mur på alle vegger, men kledd med ett slags tynt panel. Ikke isolert. Golvet er i betong. Det står varmtvanns bereder, utslagsvask og vaskemaskin her. Jeg ønsker vegger, himling og golv. Samt kombinere dette rommet med vask og kjøkken. Det er ett vindu her, som jeg har ett nytt av. Samt en ytterdør, som jeg trenger muligens ny av. Døråpning mellom kjøkken og bod er muligens litt smal.

Bod: Her er det 2 innerdører som evnt må justeres i bredden. Og evnt settes nye inn. Sentral støvsugeren står og innerst i dette rom. Usikker på terskel høyden.

Bad: I utgangspunktet fungerer badet, men det er høy terskel, samt dørbredden er veldig smal. Usikker på om standarden holder. Ingen vindu i dette rom. Er det ikke noe som må gjøres her? Holder det med en mekanisk vifte for avtrekk i alle fall ?

Åpen for innspill, kom gjerne på en befaring for å kunne gi et mest mulig riktig tilbud / kostnadsoverslag. Dersom det er flere mulige løsninger ønskes en beskrivelse / sammenligning av kostnader på disse.

Avventer info ifra Karmøy kommune om det er spesielle krav jeg må ta hensyn til.

Mvh Joakim Karlsen

Jobbtyper

  • Større prosjekter

    • - Delrenovering

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb