Jobb-id: 2725233, Registrert: 24.09.2020

Skifte en lampe, undersøke stikkontakter i 2 x rom, skifte sikring til vaskemaskin og oppvaskmaskin.

5097 Bergen

Skifte og henge opp en lampe på et soverom. Det er hengt ned en lampe, og det er ledninger til å henge opp den nye lampen. Ønsker at eventuelle overflødige ledningene som kommer ut her blir sikret. Jeg har i dag et 105 mm stort taklokk med krok, men dette er akkurat for lite til å dekke hullet (får ikke skruefeste). Trenger dermed et større taklokk til å henge opp lampen.

Se til at kontakter i 2 rom a 15 kvadrat (stue og soverom) er jordet, og har riktig stikkontakt. Mistenker at stikkontaktene er feil (ikke jordet) men at ledningene i støpselet kan være jordet likevel. Dette må undersøkes i disse rommene og eventuelt utbedres slik at alt er jordet.

Oppgradere strøm til vaskemaskin. Har per i dag en kontakt under vasken på kjøkkenet hvor jeg må bytte på kontaktene til vaskemaskin og oppvaskmaskin. Ønsker å bytte sikringen til denne kontakten (har i dag 10 amper), og samtidig bytte til dobbel kontakt, slik at både vaskemaskin og oppvaskmaskin kan gå samtidig.

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb