Jobb-id: 2725453, Registrert: 24.09.2020

Innendørs listing: gulv, tak og rundt dører og vinduer

5056 Bergen

Hei.
Jeg trenger hjelp til å liste inne i gulv, tak og rundt dører og vinduer. Har kjøpt inn noen lister og begynt smått, men innså at dette var vanskelig å få til. Leiligheten er ca. 60 kvadrat og trenger tak og gulvlister i stue og kjøkken og gang. Det trengs også gulvlister på soverom og lister rundt soveromsdør på begge sider, og ene siden på baderomsdør. Døråpning mellom gang og stue samt kjøkken trenger også lister. Leiligheten har både gang, stue og kjøkken i samme rom, med separat soverom og bad. Leiligheten har åpen kjøkkenløsning i stue. Rommet med gang, stue og kjøkken er delvis listet men det trengs å ferdigliste tak og gulv. Det må også listes i døråpning i gang og kjøkken, samt rundt dør inn til soverom på begge sider. Dørkarmen til soverommet bygger mer ut enn veggen så her må det fagfolk til for å se hvordan vi kan løse det. Det hadde også vært fint og fått en fin overgang fra dør til gulv iom at laminaten er tilpasset dørkarmen.
Vinduene i stua har jeg nesten listet ferdig, det mangler bare 2 lister på sidene.

Usikker på om listene jeg har kjøpt til taket vil passe.

Den største veggen i stua er av betong og jeg har boret hull og satt i treplugger med lim for å kunne montere listene. Usikker på om det er den beste måten å gjøre det på. Den ene veggen på soverommet er også betong.

Hadde vært greit om du kom på befaring for å se hva som trengs å gjøres og se hva som trengs å handles inn.

Legger ved bilder av leiligheten slik den ser ut nå og nærbilder av ting som må fikses.

Jeg jobber fleksibelt og vil gjerne bli med på jobben som håndtlanger.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb