Jobben ble utført på Mittanbud

Installasjon belysning i markterrasse og levegg

Edit: Vi har sett på forskjellige løsninger og heller litt mot å få installert en utekontakt i en bod hvor en transformator kan stå, og videre legge opp 12V lys i plattingen selv. I leveggen er vi usikre, men ønsker i utgangspunktet 3 lamper som kobles på eksisterende utelampe like ved med lysbryter innendørs. Original tekst: I en tidlig fase av byggingen ønsker vi tips og tilbud på å installere lys i en markterrasse og en levegg. Leveggen er ikke bygget enda og på plattingen er ikke terrassebordene satt på, så tilkomsten er lett. Se bilder (leveggen kommer mot nabo). Vi har sett på forskjellige typer nedfelte spotter i plattingen og vegghengte lamper eller liknende i leveggen, men trenger tips og tilbud på hvordan dette kan løses best mulig.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 25. sep 2020, under kategorien Elektrikertjenester og Terrasse/Plattingog ble utført av Fag-Elektrikeren As i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte Fag-Elektrikeren As for å utføre jobben

Fag-Elektrikeren As har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.6 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Installasjon belysning i markterrasse og levegg

Installatøren fra Fag-elektrikeren kom med et godt tilbud og kunne utføre jobben raskt. Vi hadde nylig fått avdekket manglende jording i en krets på kjøkkenet, noe han undersøkte og rettet opp i med det samme han var hos oss. Vi er veldig fornøyde!

Skrevet av Even

nov., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste