Jobb-id: 2726043, Registrert: 25.09.2020

Rådgivende ingeniør/architect.

2016 Frogner

Hei! We are looking for a rådgivende ingeniør.

1.Når det gjelder veien og rystelser fra trafikk, faller dette under såkalte nærføringsulemper, altså ulemper som følger av å bo nær offentlig infrastruktur. Dette gjelder også sprekkdannelser. Men, for å hjelpe på situasjonen vil kommunen asfaltere veien utenfor eiendommen deres i nær framtid, noe som vil bidra til å minske vibrasjoner og støy.


2.Når det gjelder deres ønske om å grave opp rundt grunnmur for å drenere, må dette søkes om til kommunen da det vil innebære graving på kommunens veigrunn og betydelig fare for skader på veien ved feil utførelse. Sammen med søknad må det vedlegges en teknisk plan for gravingen, utført av en sertifisert ansvarlig søker. Grunnforholdene på tomten og beliggenheten til huset i forhold til veien medfører at et slikt prosjekt må prosjekteres på en ordentlig måte, noe som innebærer at dere må leie inn rådgivende ingeniør/konsulent for å gjøre dette for dere. Dette er en forutsetning for at kommunen skal kunne godkjenne en slik søknad.

If you need more info i will let you know more details once we meet or visining.

Jobbtyper

  • Prosjektledelse og byggekontroll

    • - Arkitekt

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb