Jobben ble utført på Mittanbud

Bygge støttemur i hage

Vi skal bygge en ca 11 meter lang støttemur i hagen. Vi har gjort ferdig gravearbeidene og har funnet ut at hele muren kan fundamenteres direkte på fjell. Muren vil få max høyde på cirka 140 cm. Den vil bestå av en rett del på ca 8 meter, en 90' vinkel og deretter en ny rett del på ca 3 meter. Jobben vil omfatte forskaling, bygging av såle og deretter selve muren. Vi har diskutert om selve muren skal bygges med miljøstein eller støpes i betong. Hva som er mest hensiktsmessig kan vi diskutere ved befaring. Ønsker å få jobben ferdig i høst.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 26. sep 2020, under kategorien Mur og betong, Forstøtningsmur og Anleggsgartnerog ble utført av RIKTIG STEIN AS i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte RIKTIG STEIN AS for å utføre jobben

RIKTIG STEIN AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Bygge støttemur i hage

Firmaet gjorde en veldig bra jobb med å bygge en drøyt 10 meter lang vinklet støttemur i hagen vår. De ga oss en god pris, og fulgte opp med en ryddig og grei kotrakt. Deretter gjennomførte de alle deler av byggearbeidet i henhold til kontrakten og godt innefor tidsrammen vi var blitt enge om. Vi hadde god kommunikasjon på engelsk undeveis i prosessen og opplevde at frmaet var lydhøre for våre forslag. De satte opp en skikkelig forskaling, støpte en kraftig såle og satte så opp selve muren med betongelemeter. Vi var så fornøyd med jobben Riktig Stein gjorde at vi nå i etterkant har hyret dem inn til å bygge en mur til for oss..

Skrevet av øyvind

jan., 2021

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste