Jobben ble utført på Mittanbud

Graving, planering, muring og grunnarbeid for platting/sykkelbod/trapp/støttemurer

Vi har en liten hageflekk bak huset som vi ønsker å gjøre en total "make over" på. Vi ønsker å få plass til en sykkelbod som ligger lavere i terrenget enn plattingen. For å få plass til denne må det graves ut litt masse og planeres. Det må også lages støttemur. På resten av arealet, som ligger litt høyere i terrenget ønsker vi å planere ut og lage platting på ca. 20 m2 med levegger, legge heller og lage dyrkingskasser. I tillegg vil vi ha ny trapp opp til vår altan med bod under, og vil ha en murvegg på denne boden (trappen). Det skal også plantes hekk mellom oss og nabo, hvor det i dag er et lavt stakittgjerde. Vi ønsker å gjøre en del av dette selv, men det er viktig for oss at ihvertfall grunnarbeidet er gjort skikkelig av fagfolk. Men vi ønsker gjerne tilbud på alt, slik at vi ser hva de forskjellige tingene vil koste, og det blir lettere å velge hva vi skal gjøre selv og hva vi skal få andre til å gjøre.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 27. sep 2020, under kategorien Tretrapp, Utgraving/Planering, Mur og betong, Forstøtningsmur, Terrasse/Platting og Belegningsstein i Trondheim

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste