Jobb-id: 2727456, Registrert: 27.09.2020

Rehabilitering av bad

7540 Klæbu

Planlegger rehabilitering av våtrom i leilighet (byggeår 1999, Moholt) på 6,5 m2, og ønsker tilbud på avkobling av vann fra toalett, dusj og vask før riving av eksisterende vegger, samt tilbud på gjenoppbygging av gulv (med varmekabler og nødvendig el-arbeid), vegger, legging av membran, montering av varmtvanntank, veggopphengt toalett, dusj, vask og sluk, evt. annet som er nødvendig i en slik prosess. Toalett og dusj blir stående på samme sted, men avhengig av kostnad vurderes flytting av rør til vask nærmere vegg/hjørne. Må foreligge våtromssertifikat/godkjenning på badet når ferdig. Ønsker samtidig tilbud på stenging av vann på kjøkken i forbindelse med fjerning av eksisterende kjøkkeninnredning, samt påkobling av nytt armatur og oppvaskmaskin, og evt. ny kurs til platetopp.

Leiligheten overtas 07.10.20, og det er ønskelig at arbeidet med badet kan begynne ca 12.10.20, og stenging av rør o.l. så fort som mulig etter overtakelse.

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb