Jobben ble utført på Mittanbud

Rådgivende ingeniør - PRO og UAVH KTR

Vi skal innlemme et loftsrom på ca 60 kvm gulvareal til leiligheten under i 3 etg. På loftsrommet skal det ny-etableres et bad og kjøkken, samt oppholdsrom. Det skal utsparres til en trapp mellom loft og leilighet, settes opp en brannmur på loftet og det skal kjerneborres til underliggende bad ifb med nytt bad. Det er ønskelig at mest mulig av loftsrommet åpnes opp og ideelt at alle søyler og taksperrer fjernes. For dette prosjektet ønsker vi derfor tilbud på: a) UK Konstruksjonssikkerhet Tkl 2 - PRO/UTF b) UK Bygningsfysikk Tkl 2 - PRO/UTF c) UK Våtrom Tkl2 – PRO/UTF d) UK Brannsikkerhet Tkl2 - PRO e) PRO Konstruksjonssikkerhet Tkl 2 f) PRO Bygningsfysikk Tkl 2 g) PRO Brannsikkerhet Tkl2 Inkludert i tilbudet skal være: uthenting av eksisterende konstruksjonstegninger, ansvarsrett, kontroll av prosjektering og ihht SAK 10, statiske beregninger med posisjonsplan og dimensjonsliste for kontroll av forsterkninger og utsparinger, endringer som blant annet av takstoler og søyler, oppmøte til alle befaringer på byggeplass før og etter oppstart og ved kontroll, samt kontrollerklæring med sluttrapport på alle fagområder.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 1. okt 2020, under kategorien Ansvarlig prosjekterende (arkitekt) og Interiørarkitekt i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste