Jobb-id: 2732845, Registrert: 2.10.2020

Legge vinyl på bad, og muligens støpe inn varmekabler

1484 Hakadal

Jeg har et lite bad som behøver vinyl. Se vedlagte tegninger med mål. Jeg trenger pris på legging av vinylen med kostander for lim og det som ellers trengs. Selve vinylen skaffer jeg selv. Ettersom jeg ikke kjenner helt til hvordan vinyl på baderom skal avsluttes rundt og inn mot dørkarm, så hadde det vært fint å snakket litt om det, slik at jeg kan bygge ut eller ordne dørkarmen slik som du helst ønsker det.

Nå er det slik at gulvet ikke er støpt enno, men jeg tenkte å gjøre det mot slutten av neste uke. Om du også jobber med støping av gulv, så hadde det også vært flott med en pris på det også. Jeg har allerede støpen som skal brukes, Heydi Fiberplan Pro. Det er derfor en forutsetning at du kjenner og kan jobbe med dette produktet. Det skal støpes flatt gulv, men med fall rundt dusjen 90x90cm. Jeg kan gjerne være tilstede som håndlanger og ekstrahjelp om det trengs.

Jobbtyper

  • Malertjenester

    • - Gulvbelegg
  • Snekker / Bygningshåndverkere

    • - Gulvbelegg

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb