Jobb-id: 2733856, Registrert: 3.10.2020

Elektrisk Bistand

0152 Oslo

Kjøkkenspotter:

Kjøkkenet har fire spotter. Flere av lysene gikk samtidig, og vi antok derfor at det bare var å skifte pære. Etter å ha skiftet pære i samtlige av spottene, så fungerer to av fire (de to lengst til venstre). Vi har prøvd flere ulike pærer, men får ikke de to lengst til høyre å fungere (se bilder).

Baderomsspotter:

Vi har noe av det samme problemet på baderommet. De to spottene som henger under skapene fungerer ikke. Vi har forsøkt å bytte pærer her også, uten at det hjelper (se bilder).

Vegghengte lamper:

Vi har i dag to vegghengte lamper fra Delta Light som ikke henger riktig. Den ene krenger, og det kan se ut som den ikke sitter skikkelig i festet. Vi vet ikke om lampen må byttes, eller om den kan "strammes" til på noe vist. Den andre lampen av samme type har begynt å falle fra hverandre. Heller ikke her vet vi om det er mulig å stramme til noen skruer, eller om lampen må benyttes. Se bilder som illustrerer problemene.

Lyset i boligen er forøvrig koblet til et xComfort-system (fra rundt 2010 tror vi).

Jobbtyper

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb