Jobb-id: 2734193, Registrert: 4.10.2020

Undersøkelse av vanninntregning i hus, samt utbedring

0489 Oslo

Boligen er en enebolig med en førsteetasje og utbygd kjeller. I 1. etasje er det også en veranda, som går langs hele fasaden på sørsiden. Under verandaen er vinduene i kjelleretasjen (Bilde 1 og 2).

Det har over lang tid kommet vann inn over vinduene i kjelleretasjen. Dette har kun skjedd under kraftig regnvær med vind, slik at regnet har pisket mot vegg og vinduer. Undertegnede har antatt at vannet da blir ført/blåst langs bjelkene til verandaen (bilde 3) og inn i veggen. Jeg har derfor brukt akryl fugemasse for å tette i åpningene rundt verandabjelkene. Dette så først ut til å virke, men så ved et nytt kraftig regnskyll, fikk jeg likevel vanninntregning på ett vindu, det midterste for kjellerstuen (bilde 1 og 4)).

Jeg tok så og fjernet det innerste bordet på verandagulvet og fuget oppå verandabjelkene (bilde 5, 6 og 7). Likevel, under det kraftige regnværet i uke 39 kom det igjen vann inn over det midterste vinduet (bilde 1), hvor jeg nå også har tatt av listen over vinduet (bilde 4).

Jeg ønsker derfor et tilbud på å gjøre en grundig sjekk av hvordan vannet kan komme inn, sammen med en beskrivelse av hvilke arbeider man tenker seg at man gjøre for å undersøke dette. Videre ønskes så et tilbud på evt. nødvendige utbedringer.

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb