Jobb-id: 2734245, Registrert: 4.10.2020

Snekre en trekasse på balkong

0675 Oslo

Vi har en trekasse på 182x160x20 cm på balkongen for å gjøre sitteplassen høyere (bedre utsikt).
Problemet:
a) Plankene er fuktige/råtne og grove så disse må byttes ut,
b) tidligere huseiers arbeid er litt amatørmessig, og
c) vi ønsker at kassen også fungerer som oppbevaringsrom.

Krav til arbeidet:
*Rammen er stort sett ok, bortsatt fra at første stokk fra venstre er fuktig/råtten (160 x 19,5 x 5 cm), og den nr to fra venstre er for kort (150 x 19,5 x 5 cm). Disse materialene må anskaffes av oppdragstaker. Nr 3, 5 og 6 er skjøtet, men det synes ikke være behov for å bytte disse.
*Balkongen heller til høyre heller opp til høyre hjørne på bildet), så det er opprinnelig brukt løse sponplater mellom plankene og rammen på høyre side for å få alt rett. Ønskelig om en mer profesjonell løsning kan ordnes, selv om dette er mindre viktig.
*Arbeidet må gjøres med skruer fremfor spikre, slik at det er relativt enkelt å demontere ved behov. Skruer må skaffes av oppdragstaker.
*Oppdragstaker må kunne vise til at innkjøpte plankebord og bjelker er impregnerte/beisete slik at de tåler fuktighet, og må være polerte (verandaplanker) slik at man kan gå barbeint på disse.
*Det må være en luke, enten foran (nedrest på bildet), eller oppå i midten, slik at vi kan legge redskaper, etc under. Luken blir på ca 50x70 cm. Hengsler og tilrettelegging av luke ordnes av oppdragstaker.
* Oppdragstaker må selv fjerne overflødig materiell, men vi kan selv støvsuge sagflis, etc. i etterkant.
* Oppdragstaker må kunne fremvise fagbrev og en referanse, eller mestbrev.


Vi bor i nærheten av Alna senter, så Maxbo og OBS Bygg er nære. Parkeringsmuligheter utenfor, både en bred heis og en lang heis.
Arbeidet må utføres i løpet av oktober.
Ønsker fastpris (dvs. maks pris på alt, inkl materialer og moms).

Jobbtyper

  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb