Jobben ble utført på Mittanbud

Overflateoppussing av 39m2 toppleilighet i Bergen sentrum

Skal pusse opp en toppleilighet på 39m2 liggende i Bergen sentrum. Leiligheten ligger i 7. etasje, men det er heis hele veien opp. Alle flatene skal tas - tak, vegger og gulv. Det skal være slette og malte flater, og det skal være listefritt mellom tak og vegger. I himlingen er det i dag huntonittplater som skal byttes ut til gipsplater i alle rom. Det skal også være spoter i taket, totalt ca 12-15stk. Veggene i stuedelen har vært sparklet fra før, men det har vært gjort en dårlig jobb og må derfor sparkles på nytt. Resten av veggene i leiligheten er dekket av strietapet. Kjøkkenet skal byttes ut, men det tenkte eg å utføre selv. Det samme med gulvet, det skal byttes med det kan eg også utføre selv. Badet skal også pusses opp, men resten av leiligheten har høyere prioritet enn badet, både tidsmessig og økonomisk. Det kan derfor bli akutelt å utsette renovering av badet dersom budsjettet blir brukt opp på resten av leiligheten. Planen på badet er å flislegge vegger og gulv, og alt inventar skal byttes ut. Vask og toalettet skal flyttes, men dusj skal stå på samme sted. Det blir også noe elektrisk arbeid - det må legges opp strøm til spoter i tak, samt legge opp noen nye stikkontakter og fjerne/flytte gamle stikkontakter, noen brytere må flyttes og noen utenpåliggende ledninger skal skjules bak vegg. Målet er å bli ferdig med alt innen utgangen av 2020. Ønsker uforpliktende tilbud, helst fra en flerfaglig aktør som kan levere en pakkeløsning, men det kan være aktuelt å hente inn tilbud fra de ulike fagdisiplinene og koordinere selv. I uke 41 vil leiligheten være åpen for befaring, ta kontakt dersom det skulle være noen spørsmål eller om noe må avklares.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 4. okt 2020, under kategorien Maling, Taklegging/-Reparasjon, Sparkling, Flislegging og Entreprenører i Bergen

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Bilder fra jobben

Hidden Image from job nr 2
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 3
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 4
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 5
Bilde Skjult
Hidden Image from job nr 6
Bilde Skjult

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste