Jobben ble utført på Mittanbud

Legge belegningsstein i oppkjørsel

Jeg ønsker å få lagt belegningsstein i oppkjørselen inn mot hageleilighet til huset mitt. Eksisterende Stein tror jeg er tromler herregård (litt ulike gråfarger og tromlete kanter) Ikke helt sikker på hvor mange kvm det er, men en rask oppmåling tipper det er 60-70 kvm. Fint om dere kan måle opp og gi en pris.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 6. okt 2020, under kategorien Belegningssteinog ble utført av OS HAGESERVICE AS i Bjørnafjorden

Kunden valgte OS HAGESERVICE AS for å utføre jobben

OS HAGESERVICE AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.7 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Legge belegningsstein i oppkjørsel

Jeg fikk lagt belegningsstein i min oppkjørsel. Os Hageservice fremsto som svært profesjonell fra start til slutt, med en dyktig og kunnskapsrik administrator, og svært flinke håndverkere. Prisen var konkurransedyktig og jobben er svært godt utført, blir stolt når jeg går over plassen. Jeg har mye erfaring med håndverkere, og dette er en av de mest gledelige prosessene jeg har deltatt i. Jeg kan varmt anbefale Os Hageservice!

Skrevet av Sturla

okt., 2020

Bilder fra jobben

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste