Jobb-id: 2737286, Registrert: 7.10.2020

HASTEJOBB: Renovering av bad - Riving/Bygging/Endring av servant.

0168 Oslo

Jeg har bygd en servant på badet mitt i mikrosement som jeg ikke er fornøyd med. Arbeidet er veldig upresist og feil farge i forhold til resten av badet, så jeg ønsker å rive den eksisterende strukturen og bygge opp på nytt. Jeg er åpen for andre forslag til hvordan det kan gjøres, så er veldig interessert i en uforpliktende befaring i første omgang, men jobben må utføres raskt da jeg ønsker å legge ut boligen min for salg i løpet av neste uke. Vedlagt ligger bilder av hvordan det ser ut i dag. Ser frem til å få rask tilbakemelding!

I have a bathroom sink that I am not happy with. It is built in micro-sement, but is very unprecise and in the wrong colour. I want to demolish the entire thing and start over. I would like to have someone come look at it before I make an agreement, but the job has to be done very quickly because I am selling the appartment next week. I have added some pictures of what it looks like today. Looking forward to your response!

Jobbtyper

  • Mur og betong

    • - Mikrosement
  • Snekker / Bygningshåndverkere

Vedlegg

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb