Jobben ble utført på Mittanbud

Enkel oppussing av gang og soverom

Jeg trenger hjelp med å sparkle og pusse vegger i entre og soverom markert i grønt på bilde. I tillegg ønsker jeg å legge nye fliser i entre og bod + legge laminat gulv på soverom. Jeg ønsker også å bytte ut 5 dører i leiligheten til alle 3 soverommene som går inn i gangen og dørene til begge baderom, men jeg ønsker ikke bytte dør inn til stuen. Jeg vurderer å få veggene malt også, men det er noe man kan få til selv, men gjerne kom med et godt tilbud både Inkludert malte vegger i entre+ bod og soverom markert i grønt og uten maling, slik at jeg kan vurdere det. Jeg ønsker en håndverker som er rask, pålitelig, ærlig og som rydder opp etter seg. Jeg vil gjerne avtale på forhånd hvor lang tid jobben skal ta, da jeg tidligere har slitt med useriøse aktører som kom og gikk som de ønsket for å gjøre jobben og brukte veldig lang tid. Jeg kjøper inn alt av materiale som trengs til jobben på forhånd.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 7. okt 2020, under kategorien Snekker, Flislegging og Sparklingog ble utført av ROKAR ROSEN DIMITROV KARAMFILOV i Oslo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte ROKAR ROSEN DIMITROV KARAMFILOV for å utføre jobben

ROKAR ROSEN DIMITROV KARAMFILOV har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 4.0 av 5 stjerner.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste