Jobben ble utført på Mittanbud

Sluttføring av opppussing

Maling (siste strøk, finish). Tak, vegger, trapp, Legge ferdig gulv (En planke på kjøkken, og under trappa). Utbedring av avslutning rundt skyvdørsgarderobe, tetting av hullet til el.skapet og rundt stikk, Ordne/kjøpe lister til vindu og gulv, maling øverst i trappa, Legge 90x90 cm med flis i dushjørne (1kvm). Montere dusjvegger og knotter (oppheng av håndduker og toalettrull) Skjære hull i baderomsinnredning til skittentøyet, montere toalett, montere dører, ordne med foringer til dører. Ordne med list fra nytt gulv til ytterdør. Justering av ytterdør til å bli tett.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. okt 2020, under kategorien Rørlegger og Snekkerog ble utført av BAD HANTVERKTJENSTE,STJØRDAL JAN FRODE GYLLAND i Malvik

Website logo

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte BAD HANTVERKTJENSTE,STJØRDAL JAN FRODE GYLLAND for å utføre jobben

BAD HANTVERKTJENSTE,STJØRDAL JAN FRODE GYLLAND har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Sluttføring av opppussing

Jan Frode kom inn og reddet oss etter at det opprinnelige firmaet vi hyret inn ga seg halveis pga økonomiske problemer. Det viste seg at de hadde «jukset» med nær sagt alt de hadde gjort, men Jan Frode har med nitidig innsats rettet opp alt som var feil i utgangspunktet. Han ser løsninger og er svært nøye slik at sluttresultatet blir topp. En virkelig fagmann vi varmt kan anbefale enten det er bad eller annet handtverk som trengs.

Skrevet av Jon

okt., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

1

Beskriv prosjektet

Fortell oss hva du trenger hjelp til, og vi sender ut prosjektet til relevante bedrifter.

2

Motta tilbud

Etter kort tid vil du få uforpliktende tilbud fra bedrifter og fagfolk som er interessert i å hjelpe deg.

3

Sett i gang!

Sjekk tilbudene du har fått, og velg riktig bedrift for jobben. Når jobben er gjort, kan du legge inn en evaluering.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste