Jobben ble utført på Mittanbud

Skal helrenovere badet.

Eksisterende bad må rives og det er støpt gulv med varmekabler, fliser på vegg må bort, komplett nytt røropplegg for vask, dusj, innebygnings toalett samt vaskemaskin. Når alt er revet må badet bygges opp fra grunnen av. Badet er i ett tilbygg med krypkjeller under hvor røropplegg i dag går. Vi skal ha varmekabler i gulv med fliser på gulv og på vegger. Jeg har elektriker selv og ønsker å kjøpe inn fliser selv. Resterende trenger jeg hjelp med.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 8. okt 2020, under kategorien Helrenovering av badog ble utført av MOSS VVS AS i Rygge

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Kunden valgte MOSS VVS AS for å utføre jobben

MOSS VVS AS har utført jobber gjennom Mittanbud og har i gjennomsnitt 5.0 av 5 stjerner.

Evaluering fra kunde

Skal helrenovere badet.

Morten i Moss VVS har styrt jobben veldig bra og alt har blitt utført i henhold til avtaler. Det ferdige resultatet er blitt kjempebra. Pris som jeg fikk har vært uforandret og små ting som jeg har bestilt i ettertid er kommet på plass som det skulle og til avtalt pris. Morten har hatt med seg Moss Fliseservice AS på grunnarbeider og også disse guttene har gjort en fabelaktig jobb til avtalt pris. Tidsmessig så har dem og gjort jobben på kort tid og i henhold til avtale. Jeg vil på det sterkeste anbefale både Moss VVS AS og Moss Fliseservice AS.

Skrevet av Knut

okt., 2020

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste