Jobb-id: 2739014, Registrert: 9.10.2020

Oppussing toalett og bad

1361 Østerås

Hei,

Jeg vurderer å få gjort noen forandringer på toalettet og muligens badet. Begge rommene er relativt nyoppusset av forrige eier, men ikke helt passende for meg.

Toalettet: vurderer å bytte ut eksisterende flis eller få lagt eksisterende flis på alle vegger (i dag kun på gulv og 1 vegg). Jeg vurderer også å få lagt rør-i-rør siden det ikke har blitt gjort (tror jeg, befaring er nok nødvendig for å vurdere det) . Det er også ønskelig å få hengt opp baklyst speil i stedet for nåværende fastmonterte speil og lys. Ønsker også endring på enkle ting som knagger og dorullholder.

Badet: ble totalrenovert av forrige eier for 2 år siden. Ønsker her primært å bytte ut flis på gulv og vegger samt bytte ut vask, servantskap, tatt bort eksisterende speilskap og hengt opp baklyst speil i stedet. Mulig bytte av dusjarmatur.

Jeg ønsker å få tilbud hva dette arbeidet vil koste - både begge rommene til sammen og hver for seg. Jeg må bo i boligen mens arbeidet pågår.

Befaring mulig etter avtale, som regel kun etter kl 16. Ber gjerne også om noen ord om hva firmaet vil gjøre for å forhindre at skjeggkre blir med inn i leiligheten med materiale og utstyr da jeg har opplevd det tidligere og sterkt ønsker å unngå det nå - dette er viktig for meg. Bedriften må være våtromssertifisert (det er et krav). Takk!

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb