Jobb-id: 2741223, Registrert: 12.10.2020

Totalrenovering leilighet + bygge nytt soverom og kjøkken

2020 Skedsmokorset

Tar over ny leilighet søndag 01/11 og ønsker å pusse opp før innflytting, så oppstart må skje så snart som mulig etter denne datoen.

Ønsker å rive kjøkkenet og bygge et lite soverom/alkove der kjøkkenet er i dag (to lettvegger + skyvedør, halve kjøkkenet skal bli soverom, og den andre halvparten skal bli nytt kjøkken i L-form.

Ønsker å bytte ut eksisterende panel med veggplater (walls2paint eller noe lignende), i hele leiligheten. Tilslutt skal alt males, vegger og tak.

Vil også bytte ut alt gulv i hele leiligheten ca 50-55 kvm (berryalloc glorious xxl), lister osv.

Kjøkkenet blir lite, og dette er ikke ferdig tegnet da jeg ikke vet helt eksakte mål mtp lettveggen som skal bygges. Må ha både elektriker for nye kurser og stikkontakter, og rørlegger for oppvaskmaskin etc., så fint om du har kontakter!

Ettersom jeg er litt perfeksjonist trenger jeg håndverkere som er opptatt av kvalitet i arbeidet. Jeg ønsker innflytting så raskt som mulig, og er derfor avhengig av at dere er fler som jobber.

Jeg overtar som sagt 1/11 og fra denne datoen er det mulig å komme på befaring. Avgjørelsen vil bli tatt raskt. Ønsker evt. prisestimat på forhånd dersom mulig :)

Link til leiligheten:
https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=190912313

Jobbtyper

Ønsker du å få gjort det samme?

Eller er det kanskje andre ting du ønsker å få gjort? Uansett bør du legge ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Legg ut jobb