Jobben ble utført på Mittanbud

Nytt rekkverk over garasje/overbygg ca 14m

Da det mangler beslag bak rekkverksstolper (og det har vært en lekkasje over garasjeport) må vi ned med vårt eks.rekkverk, legge nye beslag og få satt opp nytt gelender. Dagens takrenne må også justeres noe, da denne henger for lavt ihht beslagene på terrassegulv. Ønsker royalimpregnert rekkverk. Vi har fått tilbud på levering og montering av spillblikk, samt montering av papprims sveiset mot beslag/membran. Det er derfor i utgangspunktet kun behov for tilbud på førstnevnte jobb, men jobben må da i så fall samkjøres med annet firma. Vi tar gjerne tilbud på hele jobben, inkl.blikk-arbeidet. Vil anta det er nødvendig med en befaring. (Kan være aktuelt å ta riving/avfallshåndtering selv) Vi ønsker fastpris, og det forutsettes at arbeidet kan utføres innen rimelig tid (1 mnd) TOBB-medlem.

Denne jobben ble utført på Mittanbud den 12. okt 2020, under kategorien Blikkenslager, Terrasse/Platting, Snekker og Taklegging/-Reparasjon i Trondheim

Trenger du hjelp i samme område?

Nedenfor finner du informasjon om disse kategoriene i dette området.

Skal du i gang med et prosjekt?

Planlegger du et nytt prosjekt, men er usikker på hva som skal til for å få jobben gjort? Hos oss kan du med enkle grep legge ut jobben helt gratis og motta relevante og uforpliktende tilbud fra flere bedrifter.

Ikke helt det du lette etter?

Nedenfor kan du lese mer om noen av tjenestene du kan få hjelp med gjennom oss.

Få jobben gjort med Norges største anbudstjeneste